РК МЕТАЛУРГ ФАВОРИТ ВО ПРЕСРЕТ НА ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕСМЕТКА СО КРИНС ВО БОРБАТА ЗА МЕСТО ВО ЛЕИЗВОР: АЛФА

Ракометарите на Металург  вечерва се пред важен и голем предизвик. Тие во СЦ Јане Сандански од 20:45 го пречекуваат составот на Кринс во првиот дуел од  второто квалификациско коло во Европската лига. Засега тимот предводен од Зоран Кастратовиќ е комплетен сите играчи имаат негативни резултата на Ковид тестовите кои беа направени како дел од задолжителната процедура во пресрет на овој натпрвер.  Исполнети се сите услови за да може на најдобар начин да се икористи домашниот терен и да се постигне добар резултат во пресрет на реваншот во Швајцарија закажан на 29. септември во Цирих. Фаворитската улога денеска му се припишува на Метлург кој претходно ја мина хрватска Спачва и цели на настап во фазата по групи во ново формираното натпрверување од страна на ЕХФ.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×