Клои Кардашијан го покажа новото лице… и ги стаписа сите! (ВИДЕО)ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Клои Кардашијан (36) ги збуни дури и најверните почитувачи на својот лик и дело со најновото видео во кое го покажа… најновото лице!

Имено, средната сестра во кланот Кардашијан веројатно претерала со корекциите на лицето, така што дефинитивно повеќе не личи на себе, туку на… Мајкл Џексон, судејќи по коментарите на корисните на Инстаграм. А еве зошто:

Ама, па, и најмладата сестра Кајли Џенер, која е и најмладата милијардека, изгледаше вака:

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×