КЛИПЕРСИ ГО ОТПУШТИЈА ДОК РИВЕРС, А НАЈГОЛЕМ КАНДИДАТ ЗА НАСЛЕДНИК Е ТАЈРОН ЛУИЗВОР: АЛФА

Клиперси го ослободија тренерот Док Риверс и на негово место имаат намера да го именуваат или Тајрон Лу или Џеф Ван Ганди. На разочараноста во клубот од ЛА, па и кај навивачите по елиминацијата од Денвер во полуфиналето на западот од НБА и нема крај, па Риверс по седум години мораше да си оди. Најсерозен кандидат за неговото место е досегашниот помошник на Клиперси Лу кој, потсетуваме има и дев титули како играќ со Лејкерси и една како прв тренер со Кливленд од пред 4 години.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×