КАКОВ ШОК – ИЗБЕГА ПО 24 ЧАСА ОД „ЗАДРУГА 4“: Заврши во болница и еве што се случи следноИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Поранешниот новинар на босанската „Н1“ Ади Бебаниќ влезе во ЗАДРУГА вчера,но сепак тој денес ја напушти куќата.

Имено, членовите на задруга вечерва се собраа околу масата за да слушнат што им вели Големиот шеф.

  • Задругари, со оглед дека Ади избега по сопствена иницијатива, ние официјално го информираме дека е дисквалификуван. Според официјалните откритија од болницата, за него било најавено дека е здрав, но сепак решил да побегне – гласеше писмото од Големиот началник.

Потсетуваме, Адија се жалеше преку ден, а се направи голема галама дека има напад на паника.

Сега тој е принуден како што стои во договорот да им исплати 50 000 евра оштета на продукцијата ПИНК !

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×