Дали УЕФА згреши !? Црвена Звезда среде воена состојба ќе игра фудбал среде Ерменија !ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Иако во Ерменија има воена состојба, УЕФА одлучи да не го смени домаќинот на натпреварот.

Имаше резервна опција што ќе биде Кипар, но Европската куќа на фудбалот не се одлучи за тоа.

Фудбалерите на Црвена звезда моментално тестираат за вирусот корона, а во среда ќе започне чартер-лет кон главниот град на Ерменија.

Дуелот помеѓу Арарат и Црвено-белите се игра на 1 октомври со почеток во 16 часот во Ереван, а тие ќе одлучат кој клуб ќе оди во групната фаза од Лигата на Европа.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×