Дали прво видовте маж или жена на оваа слика: Тест за вашата личност кој за неколку секунди открива какви сте во сексот!?ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Тестовите на личноста откриваат многу за нас, какви се нашите карактери, кои се нашите особини, па дури и какви сме во кревет!

Ова е еден од најпопуларните тестови што открива што навистина сакаме кога станува збор за љубовта и сексот!

Дали прво гледате маж или жена? Решението ќе зависи и од вашиот пол!

Жени:

Ако прво сте виделе маж на сликата, тоа значи дека моментално барате партнер и имате многу активно либидо.

Ако веќе сте во врска, вие сте длабоко приврзани за вашиот партнер и тој ви е често во мислите.

Жените кои први гледаат жена имаат многу силна самодоверба. Тие се чувствуваат пријатно во својата кожа и немаат несигурности во животот, дури ни во сексот.

Мажи:

Ако прво го видовте машкото лице, загрижени сте за вашата врска со некоја машка личност. Може тоа да биде член на семејството, пријател, колега. Исто така е можно дека во моментот сте несигурни во себе.

Ако сте маж и прво сте виделе жена, тоа значи дека барате партнер или сакате да го смените вашиот сегашен партнер. Исто така, ова може да биде знак дека сте преоптеретени со секс. Не брзајте, но оставете работите да се случуваат природно!

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×