VO CENTAR Milovan Drecun: Gi znaeme site trening kampovi na UCK i sto tamu se pravelo!?
ВО ЦЕНТАР Милован Дрецун: Ги знаеме сите тренинг кампови на УЧК и што таму се правело!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов