VO CENTAR Ekskluzivno: Sto sodrzi portugalskiot predlog? Od sto se plasat Bugarite?
ВО ЦЕНТАР Ексклузивно: Што содржи португалскиот предлог? Од што се плашат Бугарите?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов