VO CENTAR Bojko Borisov i Karakacanov trgnaa na pat od kade nema vrakjanje!?
ВО ЦЕНТАР Бојко Борисов и Каракачанов тргнаа на пат од каде нема враќање!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов