24 анализа – Интервју со првиот човек на „Актор“

176
Published on 09/15/2020 by

Во 24 анализа, првиот човек на „Актор“, Костас Симу говори за изградбата на автопатот Демир Капија – Смоквица, за обвинувањата од СЈО. Кој е всушност грчки „Актор“?

Add your comment