Топ Тема 24.07.2020 Интервју со претседседателката на ДКСК Билјана Ивановска

28,912
Published on 09/15/2020 by

Дали и Обвинителството ќе се занимава со иницијативите на антикорупционерите за утврдување одговорност за Директорот на Агенцијата за филм Горјан Тозија за кој бара и разрешување, како и за непотиозмот во изборот на сестрата на Катица Јанева за член на Комисијата за хартии од вредност? Што покажуваат проверките за донациите во политичките партии како и за нивните трошоци? Во Топ Тема интервју со претседседателката на Државната Комисија за спречување корупција Билјана Ивановска.

Tag

Add your comment