Saso go cekal Mishko: Kako se predade Saso Mijalkov?
Сашо го чекал Мишко: Како се предаде Сашо Мијалков? Најава за емисијата Во Центар со Васко Ефтов, четврток (16.12.2021) во 22:00 часот на YouTube!

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов