Познати сите двојки во плејофот од Лигата на Европа

Хрватска – Сите двојки во плејофот од Лигата на Европа се веќе јасни. Последниот македонски претставник, тетовска Шкендија синоќа загуби во Скопје од Тотенхем на Муруњсо 1:3 и со тоаги заврши настапите во евротурнирите. Средбите се закажани за 1 октомври. Еве ги паровите во плејофот: Јанг Бојс (Швајцарија) – Тирана (Албанија) Динамо Загреб (Хрватска) – Флора […]

The post Познати сите двојки во плејофот од Лигата на Европа appeared first on Независен Весник.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×