POLITICKA ANALIZA: Za da se spasi mafijata ke treba da se napravi politicka kriza!?
Заев се сврте кон Атина, а ВМРО ДПМНЕ кон Белград и Софија. За да се спаси мафијата ќе треба да се направи политичка криза!? https://vocentar.com/ …

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов