Category: Sto ne e jasno

ШТО НЕ Е ЈАСНО?(09.05.2022)

ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ: ДЕНОТ НА ПОБЕДА ВРЗ ФАШИЗМОТ КАКО УБАВ ДЕН ЗА ПОЧЕТОК НА БИТКА СО АТАВИЗМИТЕ НА ЗАЕВИЗМОТ Гостин: Александар Митовски – уредник на „Инфомакс“ АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО?(10.05.2022)

МАКЕДОНИЈА ДЕНЕС: БОЈКОТ.ЦРКВИ, НОВИНАРИ НЕ СЕВЕРИЗИРААТ КО НАЦИЈА, КОВАЧЕВСКИ ИНСТАНТ СЕ ПОМАКЕДОНЧУВА… Гостин: Предраг Димитровски – новинар АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО?(05.05.2022)

АКО ОНА СЕ БРАНИТЕЛИ И БОРЦИ ЗА ПРАВА, ШТО БЕА ПОЛИЦАЈЦИТЕ И ВОЈСКАТА ВО 2001? Гостин: Зоран Јовановски – генерал во МВР во пензија Марин Најдов – мајор во пенија АЛФА

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО?(02.05.2022)

СОЖИВОТ НИЗ ПРИЗМАТА НА АХМЕТИ: ДУИ СВЕЧЕНО ЈА ОТКРИ 20 МЕТАРСКАТА СПОМЕН КУЛА НА УЧК МАКЕДОНИЈА КОРУМПИРАНА, МАКЕДОНЦИТЕ ОСИРОМАШЕНИ, УБАВИ ВРЕМИЊА САМО ЗА ВЛАСТА И НИВНИТЕ ФАМИЛИИ… Гостин: Сотир Костов – поранешен јавен обвинител, писател и колумнист АЛФА

Read More