500 ЗЛАТНИ БАЛОНИ ЛЕТНАА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК

Под мотото „Убаво е да си херој“, 500 волонтери денес на Плоштадот Македонија пуштија 500 златни балони во чест на децата […]

The post 500 ЗЛАТНИ БАЛОНИ ЛЕТНАА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК appeared first on Сакам Да Кажам.