360 degrees season 9, show 77

Во ова издание на „360 степени“ објавено на 23 јуни 2023 г :

-Најавите дека француското Национално собрание може да усвои резолуција за македонскиот јазик слична на онаа на Бундестагот, како и ставот на претседателот Емануел Макрон за проширувањето на Европската Унија се теми во разговорот со Лилијана Танги, пратеничка во францускиот парламент од партијата на Макрон и со амбасадорот на Франција во земјава, Сирил Бомбгартнер;

-Во пресрет на четвртата Парада на гордоста, по првата во 2019 година, разговараме со Ирена Цветковиќ, која е дел од организацискиот одбор на „Скопје прајд“ и со Санела Шкриељ, пратеничка во Собранието, дел од мнозинството и членка на интерпартиската парламентарна група за унапредување на правата на ЛГБТИ-луѓето;

-„Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×