360 degrees season 9, show 76 (in-depth)

Broadcasted on June 19, 2023 (Monday).

Во ова издание донесуваме:

– Надзор над „Бехтел и Енка“ – по три месеци предистрага, обвинителството на Ислам Абази успеало да ги обезбеди броевите од тендерите; Ресорот на Благој Бочварски, пак, упорно не одговара дали има друга фирма како „Електра солушнс“ што добила лиценца за три работни дена;

– Конфузија околу оштетувањата на мостот „Беласица“ – не само што не се знае кој го запалил и кога ќе биде пуштен во употреба туку нејасно е дали воопшто ќе има веродостојна проценка на оштетувањето што го претрпел;

– „Има итност за сите политичари да им покажат на граѓаните на Северна Македонија дека се посветени на иднина во Европа како дел од создавање попросперитетна, фер и стабилна држава во која младите ќе сакаат да останат“ – кратко интервју со специјалниот пратеник на британскиот премиер за Западен Балкан, Стјуарт Пич;

– „Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×