360 degrees season 9, show 55 (in-depth)

Емисијата е емитувана на ТВ Алсат на 3 март 2023 г од 22:20 часот.

Во ова издание:

– Сомнежите за изборот на надзор над „Бехтел и Енка“ продолжуваат – Министерството за транспорт и врски не одговара дали има друга фирма што за четири работни дена добила лиценца А како „Електра солушнс“;

– Нов спорен елемент во договорот за надзор – како 24 експерти пријавени на 10 часа неделно ќе бидат на градилиштето во текот на целото работно време на „Бехтел и Енка“, како што се барало во тендерот и како што пишува во договорот;

– Од 5 195 украдени точаци во последните пет години полицијата пронашла само 512; Велосипеди украдени во земјава се продаваат во соседството и обратно;

– Дали Бугарија конечно ќе стигне до редовна влада по вчерашните избори кои повторно завршија без јасен победник или наесен ќе оди на шести парламентарни избори во период од две и пол години;

– „Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×