360 degrees season 9, show 51 (in-depth)

Broadcasted on March 20, 2023 (Monday) on Alsat TV at 22.20.

Во ова издание:

-Откриваме – фалат клучни документи во договорот за надзор над „Бехтел и Енка“ – за 23 експерти нема доказ дека работат или се ангажирани од некоја од фирмите победнички или од подизведувачите; Прашавме во ЈПДП;

-Главен надзорен инженер за автопатот Скопје – Блаце чини 2 900 евра месечно, за делниците што ќе ги гради „Бехтел и Енка“ седум пати повеќе – 20 000 евра месечно;

-Кратко интервју со потписникот на договорот за спорниот надзор – директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми;

-Велешанец три пати каснат од куче и исто толку пати обештетен од Општината: Градоначалникот вели дека исти луѓе секоја година во ист месец ги каснува куче – кога треба да се купат дрва или да се оди одмор; Сомнежи за измамнички шеми и во Кичево, Штип и Скопје;

-„Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×