360 degrees season 9, show 32

Broadcasted on January 13, 2023 (Friday) on Alsat TV at 22.00.

Во „360 степени“ гостува претседателот на партијата Движење Беса и градоначалник на Тетово, Билал Касами. Разговорот го водиме главно во првиот капацитет со кој го претставив нашиот гостин – како лидер на Беса. Касами беше единствениот поканет лидер на партија на Албанците што одби да присуствува на средбата со албанскиот премиер Еди Рама во Тирана. Објаснувањето беше дека ,,Груби и Ахмети уште еднаш се обидуваат да го искористат Рама затоа што не знаат како да излезат од калта во која заглавија”. Го прашуваме дали се уште мисли дека донел правилна одлука или станува збор за комплекс на помала вредност или суеВо „360 степени“ гостува претседателот на партијата Движење Беса и градоначалник на Тетово, Билал Касами. Разговорот го водиме главно во првиот капацитет со кој го претставив нашиот гостин – како лидер на Беса. Касами беше единствениот поканет лидер на партија на Албанците што одби да присуствува на средбата со албанскиот премиер Еди Рама во Тирана. Објаснувањето беше дека ,,Груби и Ахмети уште еднаш се обидуваат да го искористат Рама затоа што не знаат како да излезат од калта во која заглавија”. Го прашуваме дали се уште мисли дека донел правилна одлука или станува збор за комплекс на помала вредност или суета. Тема се и јавните наводи за договарање на Заев и Мицкоски за избори на пролет и заедничка влада на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, без ДУИ, по нив, како и идејата за широка предизборна коалиција на сите партии што го прифатија т.н. француски предлог. и Мицкоски за избори на пролет и заедничка влада на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, без ДУИ, по нив, како и идејата за широка предизборна коалиција на сите партии што го прифатија т.н. француски предлог.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×