360 degrees season 8, show 65 (in-depth)

Broadcasted on May 09, 2022 (Monday) on Alsat TV.

Во ова издание:

-Државата сака да ѝ земе дел од имотот на ТВ Алсат поради заблуда во која телевизијата била доведена токму од државата – за каква правна сигурност зборуваме, реагираат од Алсат;

-Како се одвива чистењето на помалата од двете депонии со отровниот линдан во кругот на „Охис“, ќе се најдат ли пари и за поголемата и кога ќе се провери што е закопано кај Пеленица над Драчево;

-Не може да зборуваме за политика на отворена врата на ЕУ, а таа да не функционира – кратко интервју со шефот на литванската дипломатија, Габриелиус Ландсбергис;

-Маврово и Ростуша и Центар Жупа не можат да изберат градоначалници поради цензусот за излезност од најмалку една третина во првиот круг – како ќе се решава проблемот бидејќи уште седум општини се во ризична зона;

-„Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×