32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 35 ДО 83 ГОДИНИ, 199 НОВИ СЛУЧАИ ОД 2.558 ТЕСТОВИ

Триесет и две лица починаа од ковид-19 во последните 24 часа, а од 2.558 тестови регистрирани се 199 нови случаи, […]

The post 32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 35 ДО 83 ГОДИНИ, 199 НОВИ СЛУЧАИ ОД 2.558 ТЕСТОВИ appeared first on Сакам Да Кажам.