24 Тренд анализа – Што било договорено на виенската преговарачка рунда?

Шефот на македонската дипломатија реферира пред партиските лидери… Што било договорено на виенската преговарачка рунда и што не чека во периодот кој следува? -Надвор го решавме името – дома можна априлска владина реконструкција.. ВМРО-ДПМНЕ се враќа во Собранието, со предлог за интрепелација на владата… Дали Мицкоски го враќа партискиот имиџ или му прави услуга на Заев…
Гости се Алајдин Демири, поранешен дипломат, Ванчо Шехтански, претседател на десничарската ТМРО и Петар Арсовски политички аналитичар.