24 Отворено – Ќе има ли одговорност и последици за собраниското фијаско?

Почнаа ли да пукаат шавовите на коалициониот балон СДСМ – ДУИ. Дали имунитетот на поранешниот собраниски спикер Трајко Вељаноски откри скриени договори и никогаш не скинати политички папочни врвци? Ќе има ли нов политички пазар за крвавите настани или и ова ќе биде нова епизода од политичкиот циркус без епилог? Дали борбата за власт ги соедини, а старите дружби ќе ги разделат коалиционите партнери? Ќе има ли одговорност и последици за собраниското фијаско?

Во 24 отворено дебатираат: Пратеникот Павле Богоевски, градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари, аналитичарот Газменд Ајдини и Ѓулистана Марковска.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×