24 Отворено – Јавна соба, слика и прилика на општество кое тоне во неморал

Јавна соба – слика и прилика на општество кое тоне во неморал. Малолетничка порнографија се шири на социјалните мрежи. Што ќе покаже истрагата на МВР и јавното обвинителство? Каде да се бара вината, пропуст во воспитувањето дома, во училиштата или институциите? како дозволивме улицата да ни ги земе децата?

Во 24 Отворено дебатираат: Драги Змијанац- „Меѓаши“, психологот Билјана Николовска, Калиа Димитрова од неформална организација „Медуза“ и аналитичарот Љубомир Ѓурчевски.