24 Отворено – Пред и по Преспанскиот договор

Пред и по Преспанскиот договор – паѓаат ли стегите во државата што важеше за заробена. Дали помирувањето е процес кој дава резултати, и зошто поделбите меѓу Македонците се уште се големи? Грција пред ратификацијата на Договорот со Македонија – членството во НАТО како компензација на сите емотивни прашања.

Архитектот на Договорoт од Нивици, министерот за надворешни работи, Никола Димитров во студиото на 24 Отворено, со Љупчо Петковски од „Евро тинк“, Слободанка Јовановска од „Независен“ и новинарот, Јоргос Пападакис – директно од Брисел.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×