24 Отворено – Пратеничко мнозинство или брзи избори?

Уставните измени пред граѓаните, јавноста е гладна за одговори. Што се брише од АСНОМ. Географската додавка како шминка или суштина на државата. Во потрага по двотретинско мнозинство, како до 80 пратеници. Мискоски не отстапува, пратениците се колебаат. Заев е пред најкомплицираниот избор. Пратеничко мнозинство или брзи избори.
Во 24 Отворено со Љубомир Фрчкоски, Маргарита Цаца Николовска и Осман Кадриу.