24 Отворено – Поништени и укинати пресуди, ветинг на судии и генерален реизбор
Правдата во Македонија, таа најболна тема во општеството и 6 години по падот на Груевски никако да дојде. Поништени и укинати пресуди, ветинг на судии и генерален реизбор, куп теми кои не донесоа ништо, само ја убија надежта дека институциите во земјава ќе почнат да работат. Довербата е изгубена, изгубени се и животи и уништени судбини на луѓе кои со години чекаа на единствената морална и животна сатисфакција, правдата. Одлуката на Aпелација за поништување на судската пресуда за поранешниот шеф на УБК Сашо Мијалков, само ги подгреа зоврените страсти на општеството што крена револуција против неправдата и никогаш не ја доби.

На овие теми во 24 Отворено со Маргарита Цаца Николовска судијка, Дарко Аврамовски од Коалицијата за правично судење и Александар Диневски еден од жртвите на поранешниот режим.

24 Отворено

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×