24 Отворено – Кој ќе ја добие битката за неопределените?

Власта маршира за правда, опозицијата во катарза на внатрешните поделби. Може ли во предвечерие на изборите – Заев да ги испорача ветувањата за правда? Mоже ли Мицкоски да прикаже поинаков пристап? Кој ќе ја добие битката за неопределените – тој ги добива изборите.

Во 24 Отворено со Драган Данев, ВМРО-ДПМНЕ, Мухамед Зекири, СДСМ, новинарите Сашо Ордановски и Предраг Димитровски.