24 Отворено-Какви пораки испраќаат претседателските кандидати, која целна група е на мета?

Броиме ситно до изборот на шестиот по ред претседател на државата. Уште пет дена до првиот круг на изборите. Какви пораки испраќаат претседателските кандидати, која целна група е на мета? Се бркаат неопределените или сигурните гласачи? Полни усти ветувања, но што ќе се реализира?. Каков шеф на државата и е потребен на земјава и на граѓаните? Да ги продолжи стапките на претходникот или да внесе нова енергија? Власта тврди гласот за Стево е глас за сигурен пат за ЕУ и НАТО , опозицијата бара правда за Македонија, Река ветува Република за сите. Дали цензусот во вториот круг може да биде кочница?

Гости во 24 Отворено, Дафина Стојановска од ВМРО-ДПМНЕ, Сурија Рушиди од Алијансата на Албанците и Фросина Ременски од СДСМ.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×