24 Отворено – Дали решението за отворениот проблем со Грција е вовед во економски препород?

Меѓу реализмот на бизнисмените, оптимизмот на владиниот тим и фаталистичките проценки на опозицијата – Mакедонија лет во место… По првата година од владеењето на СДСМ и ДУИ, економијата ита напред или лази како полжав? Зависи – кој гледа и како чита… Дали решението за отворениот проблем со Грција е вовед во долго очекуваниот економски препород?
Економскиот фронтмен на владата – Кочо Анѓушев, на опозицијата – Митко Јанчев на масата на 24 отворено со претставниците на најмоќните компании во земјава – Бранко Азески од Стопанската комора и Данела Арсовска од Сојузот на Стопански комори… Во 20 часот и 45 минути со Младен Чадиковски….

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×