24 Отворено – Дали владата ќе добие кредибилитет од мнозинството на пратениците?

Во Отворено, дали владата на Заев заслужува доверба? Утре пратениците одлучуваат. Во финишот на преговорите за името, а пред европскиот извештај за реформите, дали владата ќе добие кредибилитет од мнозинството на пратениците.
Во Отворено, дебатираат Ненад Новковски, Владимир Божиновски, Сефер Тахири и Никола Дујовски.