24 отворено – Кој ќе излезе како победник во спорот меѓу Бугарија и Македонија?
Планот на Љубчо Георгиевски за решавање на спорот со источниот сосед – историски пуч или реал-политика на 21 век. Софија во предизборна треска во обид да ги искористи македонските политички препукувања. Скопје консензуално ги одби поентите на поранешниот македонски премиер. Македонската нација пред предизвик за одговор. Кој ќе излезе како победник во спорот меѓу Бугарија и Македонија?

Во 24 Отворено тв дуел – Љубчо Георгиевски и Петар Богојески.

24 Отворено