24 анализа – Интервју со премиерот Зоран Заев

За спорот со Грција – кога ќе биде следната средба на Заев и Ципрас… За враќањето на опозицијата во Собранието… За најавеното проветрување во Владата… За реформските закони… Во Телевизија 24 гостува премиерот Зоран Заев.