13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 45 ДО 89 ГОДИНИ, УШТЕ 601 БОЛЕН ОД 4.501 ТЕСТ

Тринаесет лица починаа по компликации од ковид-19 во изминатите 24 часа, а од 4.501 тест регистриран е 601 новозаболен, вели […]

The post 13 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 45 ДО 89 ГОДИНИ, УШТЕ 601 БОЛЕН ОД 4.501 ТЕСТ appeared first on Сакам Да Кажам.