Ѝ ПОСАКУВАМ СРЕЌА НА АЛБАНИЈА АКО ОСТАНЕ БУГАРСКОТО ВЕТО ЗА ЕУ, КАЖА ЗАЕВ

Премиерот Зоран Заев кажа дека секоја земја треба да биде оценувана според своите резултати и за него нема проблем ако […]

The post Ѝ ПОСАКУВАМ СРЕЌА НА АЛБАНИЈА АКО ОСТАНЕ БУГАРСКОТО ВЕТО ЗА ЕУ, КАЖА ЗАЕВ appeared first on Сакам Да Кажам.