ЌЕ Ѝ ЈА ОДЗЕМEМЕ ЛИЦЕНЦАТА НА БЕГ ВО МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА ИСПОРАЧУВА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ ОД РЕГУЛАТОРНА

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски вели дека БЕГ ќе остане без лиценца во моментот кога ќе престане […]

The post ЌЕ Ѝ ЈА ОДЗЕМEМЕ ЛИЦЕНЦАТА НА БЕГ ВО МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА ИСПОРАЧУВА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ ОД РЕГУЛАТОРНА appeared first on Сакам Да Кажам.