ЌЕ ИМА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО ШКОЛИТЕ, СЕ ОТВОРААТ И ИГРОТЕКИТЕ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата одобри да има дневен престој во училиштата кои од задутре ќе почнат со настава со физичко присуство, со препорака […]

The post ЌЕ ИМА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО ШКОЛИТЕ, СЕ ОТВОРААТ И ИГРОТЕКИТЕ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА appeared first on Сакам Да Кажам.