ЈОНЧЕ ДИГИТРОНЧЕ – Миленко Неделковски Шоу 26.02.2008 S02 E22

24-та епизода од 02-ра сезона на Миленко Нeделковски шоу
Гостин: Јонче Дудуловски

ИЗВОР: Миленко Неделковски