ШТО НЕ Е ЈАСНО?(29.10.2021)

КОЈ ЌЕ ЈА ДОБИЕ ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ФУНКЦИЈА ВО КАРПОШ ВО НЕДЕЛА?

АЛФА