ШТО НЕ Е ЈАСНО?(11.10.2021)

8 ДЕЦЕНИИ ОД НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ СО ИТНА ПОТРЕБА ЗА НОВО НАЦИОНАЛНО, ЗДРАВСТВЕНО И ЕКОНОМСКО „ВОСТАНИЕ“

ЦЕНОВНИОТ ШОК Е ПРЕД ВРАТА, ЌЕ СЕ ПРЕВЗЕМЕ ЛИ НЕШТО ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ИНФЛАЦИЈАТА И УДАРОТ ВРЗ МАКЕДОНСКИОТ СТАНДАРД?

АЛФА