ШТО НЕ Е ЈАСНО?(06.09.2021)

ЗАЕВ ПРИЗНА ДЕКА „ДОГОВОРОТ“ СО БУГАРИЈА Е СПРЕМЕН – ЗОШТО ЛОКАЛНИТЕ НЕ СЕ САМО ЛОКАЛНИ ЗА ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА?

АЛФА