ШТО НЕ Е ЈАСНО?(04.10.2021)

АНАЛИЗА: РЕАЛНОСТА НА БЕСПЛАТНИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА АРСОВСКА В.С. БРЗИОТ АВТОБУСКИ ТРАНСПОРТ НА ШИЛЕГОВ

Гостин: М-р Ленин Јовановски

АЛФА