ШТО НЕ Е ЈАСНО?(03.11.2021)

МАКЕДОНИЈА ГО КАЖА СВОЕТО, ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЕНА НА ВЛАСТА И ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

рЕАЛНОСТ: ЗАЕВ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА КОЈА ЌЕ СТАПИ НА СИЛА „МАЛО СУТРА“, А МОЖЕ НИ ТОГАШ…

АЛФА