ШТО НЕ Е ЈАСНО? (27.09.2021)

ЦРВЕНКОВСКИ СО ШЛАКАНИЦА ЗА ЗАЕВ – „МАКЕДОНИЈА Е КОРУМПИРАНА ДРЖАВА, НЕМА ПРАВДА, НЕМА КВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВСТВО…“
ГОСТИН: ДРАГАН ПАВЛОВИЌ-ЛАТАС

АЛФА