ШТО НЕ Е ЈАСНО? (27.04.2021)

ОБРАТНА, СЕВЕРНА ЛОГИКА НА ЗАЕВ: РАШКО Е НЕВИН, СТОЈКО Е КРИВ, УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ ТЕРОРИСТИ А ТЕРОРИСТИТЕ СПИКЕРИ…

АЛФА