ШТО НЕ Е ЈАСНО? – (25.06.2021)

ГРАЃАНИТЕ БЕЗ НИКАКВА НАЈАВА ОСТАНАА БЕЗ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ, СПАСОВСКИ НИКАКО ЈАВНО ДА ОБЈАСНИ – ИНТЕРВЈУ СО ЉУБОМИР ЃУРЧЕВСКИ, поранешен началник во МВР

АЛФА