ШТО НЕ Е ЈАСНО? (24.06.2021)

ЗАЕВ “ИСПОРАЧАЛ“ ПА РЕДОТ БИЛ НА ЕУ ДА ВРАТИ, А ШТО ИСПОРАЧАА? ИМЕ, УСТАВ И ДВОЈАЗИЧНОСТ ЛИ?

АЛФА