ШТО НЕ Е ЈАСНО? – (22.06.2021)

АХМЕТИ ПРИЗНА: СО ЗАЕВ ПРЕГОВАРААТ ЗА ЗНАМЕТО И ГРБОТ, А ХИМНАТА БИЛА САМО ПРАШАЊЕ НА ВРЕМЕ?!

АЛФА